Diensten

 • Minikinderboerderij
  In de zomermaanden is Swiffers Hoeve een 2 middagen per week geopend zijn voor bezoekers. Iedereen is dan welkom om kennis te maken, te knuffelen of te helpen met het verzorgen van de dieren.
 • ”Mobiele” knuffelboerderij
  Swiffers Hoeve gaat een aantal keer per maand langs bij verschillende verzorgingshuizen of instellingen in de omgeving. De auto met trailer wordt volgeladen met dieren, zodat de bewoners van het verzorgingshuis/instelling kunnen knuffelen met de dieren. Heb je interesse in zo’n bezoek of wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op!   
 • Bezoek van grotere groepen (op afspraak)
  In de zomerperiode kunnen groepjes ook op afspraak langs komen. Zo komen er regelmatig kinderen, gehandicapten en ouderen langs op Swiffers Hoeve. Wil je meer informatie of ook langs komen met meerdere mensen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak!
 • Tijdelijk verblijf van een huisdier
  Kun je door een ongeval, revalidatie of ziekte (tijdelijk) niet meer zorgen voor je huisdier en kun je voor langere tijd geen pensionkosten betalen? Breng het dier dan naar Swiffers Hoeve! Tegen een minimum tarief kan het dier dan tijdelijk bij ons verblijven. Kan je helemaal niet meer voor het dier zorgen? Dan zoeken we vanuit Swiffers Hoeve samen met de eigenaar een goed nieuw thuis voor het dier. Voor meer informatie, neem contact met ons op!
 • Opvang van een gewond dier
  In samenwerking met Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. is er ook plaats voor de opvang van gewonde of zieke dieren, waar geen reguliere opvang voor is. Als het dier is aangesterkt en/of hersteld, zal het weer worden uitgezet in zijn natuurlijke omgeving. Soms zijn er dieren die zodanig verwond zijn (geweest), dat ze niet terug de natuur in kunnen en zij blijven dan op Swiffers Hoeve. Mocht er iemand zijn die ze een goed thuis kan bieden, dan verhuizen ze door naar nieuwe baasjes en ontstaat er weer ruimte voor nieuwe opvangdieren.
  Voor meldingen van gewonde dieren in Kaag en Braassem kunt bellen naar Nokkie Zalm (06-41430051) of Dierenambulance Alphen aan den Rijn e/o (0900-1120000).
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close