Diensten

Opvang van een gewond dier

In samenwerking met Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. is er ook plaats voor de opvang van gewonde of zieke dieren, waar geen reguliere opvang voor is. Als het dier is aangesterkt en/of hersteld, zal het weer worden uitgezet in zijn natuurlijke omgeving. Soms zijn er dieren die zodanig verwond zijn (geweest), dat ze niet terug de natuur in kunnen en zij blijven dan op Swiffers Hoeve. Mocht er iemand zijn die ze een goed thuis kan bieden, dan verhuizen ze door naar nieuwe baasjes en ontstaat er weer ruimte voor nieuwe opvangdieren.
Voor meldingen van gewonde dieren in Kaag en Braassem kunt bellen naar Dierenambulance Alphen aan den Rijn e/o (0172-616251) of naar Nokkie Zalm (06-11841807).

Wat wij nog meer doen

Minikinderboerderij

In de zomermaanden is Swiffers Hoeve 2 middagen per week geopend voor bezoekers. Iedereen is dan welkom om kennis te maken, te knuffelen of te helpen met het verzorgen van de dieren.

”Mobiele” knuffelboerderij

Swiffers Hoeve gaat een aantal keer per week langs bij verschillende verzorgingshuizen of instellingen in de omgeving. De auto met trailer wordt volgeladen met dieren, zodat de bewoners van de zorginstelling kunnen knuffelen met de dieren.

Bezoek van groepen

In de zomerperiode kunnen groepjes ook op afspraak langs komen. Zo komen er regelmatig kinderen, ouderen, mensen met dementie of een beperking langs op Swiffers Hoeve. Wil je meer informatie of ook langs komen met meerdere mensen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak!

Tijdelijk verblijf van een huisdier

Kun je door een ongeval, revalidatie of ziekte (tijdelijk) niet meer zorgen voor je huisdier en kun je voor langere tijd geen pensionkosten betalen? Tegen een minimum tarief kan het dier dan tijdelijk bij ons verblijven. Kan je helemaal niet meer voor het dier zorgen? Dan zoeken we samen naar een goed nieuw thuis voor jouw dier. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Wil jij ook helpen?

Swiffers Hoeve

Achterweg 35
2376 AX
Nieuwe Wetering