Wat een jaar, wat een bizar jaar…

2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣
Een heel bijzonder jaar… De wekelijkse bezoeken met de knuffelboerderij aan zorginstellingen konden opeens niet meer doorgaan. Soms op een aangepaste manier, maar anders dan normaal. Veel mensen hebben de knuffels van de dieren moeten missen.

???????? ?
? Tante Rie, de grootste fan van Kapoentje
? Meneer George, de liefde van Wammes
Allebei op dezelfde dag overleden aan de gevolgen van corona. We zullen hun lach nooit vergeten ❤️

Ook van een aantal dieren afscheid moeten nemen, waaronder lieve Woody en Stokkie ?, Sushi ? en natuurlijk onze onvergetelijke Bruno ?

?????!
Maar ook een jaar om trots op terug te kijken: van de nood een deugd gemaakt. Heel veel geklust en de schuur met het mooie nieuwe dak, is op afwerking na, klaar!

Poezebeesten, pups, konijnen en cavia’s hebben heerlijke nieuwe plekjes gekregen met de liefde en aandacht die ze verdienen ❤️

?? ?? ?????????… ?
? “Man bijt hond” met Tante Rie en Kapoentje in de hoofdrol
? Een nieuw thuis voor dieren via het programma “Nieuwe Baasjes”

?????? ????????? ??????? ??
Met dank aan de kledingdonaties van De Inboedel Ruimers én door alle mensen die tijdens de Corona het tijd vonden voor het uitruimen van hun kledingkast, hebben we een record opbrengst aan kleding ingeleverd bij Stichting Dierenlot. Als we de precieze cijfers weten dan horen jullie dat!

???? ?????? ???!
En als laatste een mega DANK JULLIE WEL! Voor al onze trouwe vrijwilligers, alle helpende handjes, lieve donateurs en iedereen die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt… ❤️?

Een jaar met een traan en een lach…

2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
Maar we staan te popelen, kom maar op 2021! We gaan er een machtig mooi jaar van maken, met veel dierenliefde en heel veel dierenknuffels voor iedereen…

Fijne jaarwisseling en een prachtig mooi en gezond 2021 met heel veel dierenliefde! ??

??????? ?? Het Parool… een reportage van Swiffers Hoeve met een bezoek aan ‘t Huis aan de Poel (Brentano Amstelveen). Zo beeldend geschreven, maar ook nog aangevuld met prachtige foto’s. Dit is waar we het voor doen: de lach van Tante Rie, meneer Rietveld en mevrouw Glazer! Tot in 2020 ❤️

Lees het hele artikel: https://www.parool.nl/…/haan-kapoentje-gaat-op-knuffelbezo…/

Swiffers Hoeve

Achterweg 35
2376 AX
Nieuwe Wetering