Vrijwilligers

Swiffers Hoeve heeft geen werknemers in dienst. Alle voorkomende werkzaamheden worden door inzet van de familie Zalm en met ondersteuning van een dertigtal trouwe vrijwilligers uitgevoerd. De zorg voor de aanwezige (opvang)dieren is niet zozeer gebonden aan tijd en gaat zo nodig dag en nacht door.

Naast de dagelijkse verzorging van de dieren, het ontvangen en informeren van mensen (klanten of bezoekers van Swiffers Hoeve) en onderhoudswerkzaamheden, staan ook kundige vrijwilligers paraat om dier en mens te assisteren tijdens de geplande bezoeken in verzorgingshuizen of instellingen. De vrijwilligers doen deze werkzaamheden onbezoldigd. Zij krijgen geen financiële vergoeding voor hun inzet. Wel wordt er jaarlijks eenmalig een bbq of een ander soort samenzijn georganiseerd om de vaste vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Ook het bestuur draait volledig op vrijwillige basis. De bestuursleden hebben een gezamenlijke passie: liefde voor dieren.

  • Nokkie Zalm, oprichtster en penningmeester, beheert de stichting en zorgt voor alle informatie en contacten. Ook neemt zij een groot deel van de zorg van de dieren op haar schouders, ze heeft dan ook een EHBD (Eerste Hulp bij Dieren) diploma.
  • Denise Zalm, secretaris, verzorgt de communicatie rondom de stichting. Zowel de website als Facebookpagina valt onder haar beheer en daarnaast gaat zij regelmatig mee met de mobiele knuffelboerderij naar verzorgingshuizen.
  • Stephanie Kusters-Steinmann is de voorzitter van de stichting en heeft veel dierenkennis. Ze is trainer op de hondenclub in Alphen a/d Rijn en gaat ook regelmatig mee naar de verzorgingshuizen en zorginstellingen met de mobiele knuffelboerderij.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close