Noa

Noa heeft inmiddels een heerlijk thuis gevonden bij Suzanne, haar gezin en Gucci in Alphen

Ik ben Noa, en al zeg ik het zelf, een wonderschoon Keeshondje! Een geholpen dametje en in juli word ik 6 jaar! Helaas is mijn baasje overleden, en ben ik via wat omzwervingen op Swiffers Hoeve gekomen! Prima hier, maar als diva moest ik me wel even aanpassen! Ik heb namelijk gelijk geleerd dat ik met andere honden samen kan en ook met die kattebeesten… al blijven die leuk om ze af en toe een beetje stuipen op het lijf te jagen! Met de mensen hier kan ik het ook goed vinden, alleen ik denk dat ik wel wat te pittig ben voor kleine kinderen… Maar goed, als je weet hoe je een diva weet te behandelen, af en toe mij wat extra verwend, dan ben ik een prima maatje, want trouw ben ik!

Hier mag ik niet op de bank, maar ze zijn natuurlijk niet van die dametjes als ik gewend! En ze zeggen ook dat ik wel consequent behandeld moet worden, al zie ik dat natuurlijk heel anders… Verder hier prima te doen hoor! Maar ik zou het wel fijn vinden om weer een eigen bank, of plekje, te hebben!

Als jij diegene bent, die mijn personeel wil worden, ben ik echt helemaal voor jou en zal ik je dankbaar zijn met heel veel knuffels!

Swiffers Hoeve

Achterweg 35
2376 AX
Nieuwe Wetering