Mec

Prettig kennis te maken, ik ben Mec. Mec met een “e” ja, en niet Mac, al zou je dat gezien mijn postuur wel denken. Ik ben een 10 jarige jeweetwel kater en mijn hobby’s zijn luieren en eten.

Mijn leven is niet over rozen gegaan: in het asiel ooit beland, bij een heel lief iemand geplaatst, maar door persoonlijke omstandigheden herplaatst bij mensen, die vonden dat het daar niet met me ging. En zo ben ik dus beland bij Swiffers Hoeve. Prima plek hoor, eten, drinken, vensterbank en slapen. Alhoewel eten…. Ik krijg wel wat minder, want ze vinden het nodig om mij op dieet te zetten… Geen idee waarom! Maar goed, gezien de drukte en nieuwkomers hier, zoek ik dus een nieuw thuis, wel graag nu een blijvend huis! Als ik wat gewend ben, ben ik echt heel relaxed, kan bij andere katten en honden kan ik ook prima aan! Maar liever wel een wat rustigere omgeving: door mijn blinde oog, kan ik namelijk nog weleens een beetje schrikken. Alhoewel, als ik me thuis voel, dat ook wel meevalt…

Ik ben wel wat te dik, zeggen ze, maar ik zie het probleem niet zo! Zodra ik eten kan scoren, ben ik namelijk ineens heel actief! Ik heb ook altijd mijn entingen en zo gehad, heb gewoon wat extra vet om me beter warm te houden, dus wat nou ongezond?

Ben jij degene die mij een huisje voor altijd kunt bieden? Kom dan kennis maken met me! Zeker weten als je me ziet, dat je me wil hebben!

Swiffers Hoeve

Achterweg 35
2376 AX
Nieuwe Wetering