Katten

Tommie, kwam bij ons als een ienieminie klein rood kitten van een heel nest, wat gewoon op straat lag lag.Tommie is een nu kleine rode kater, in plaats van de dikke theemuts-rode-kater die ik altijd wilde. Hij is klein, ligt het liefst op schoot of in je nek en kan niet miauwen, slechts piepen. Tommie is ook een beetje een kneuskat: waar de andere katten zelden iets hebben, heeft Tommie het altijd! Maar hoe onhandig ook (10 nagels in je been als hij op schoot ligt), hij is superlief en kan wel heel hard spinnen!

Stickie, een kleine diva, die uit Griekenland komt. Stickie heeft als kitten haar heupje gebrokenen hoewel goed geheeld, blijft het toch zichtbaar. Stickie is een enorme kroelpoes en gaat graag mee naar de verzorgingstehuizen, waar ze de hele middag prinsheerlijk van de ene schoot naar de andere schoot wordt getild. Ook thuis graag aanwezig op je schoot of kroelend door je haar! 

Muis onze lieve eigengereide kat, die gewoon doet wat hij zelf wil. Muis is superrelaxed, gaat zijn eigen gang, maakt zich niet druk en chilt het liefst boven de verwarming of in de zon! Muis gaat ook wel mee naar de verzorgingshuizen,

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close