Geiten

Lola, samen met Yolo ooit de eerste bewoners van het landje en een prachtkoppel. Echter nu samen met Dumpie en Keetje, want Yolo is helaas niet meer… Lola is een enorme knuffelgeit en wil het liefst alleen maar kroelen!

Dumpie, binnengebracht op een late koude maandagavond door de Dierenambulance, nadat ze was gevonden met 12 konijnen en 9 kippen. Gedumpt in een weiland bij en boer… Dumpie was in een slechte conditie en erg schuw. Maar wie Dumpie nu ziet, kan zich dat niet meer voorstellen: ze is nu een mooie damesgeit die gek is op aandacht.

Keetje Kweetje, een tweeslachtig dwerggeitje, is de grootste dondersteen! Dankzij Keetje leerden Lola en Dumpie keten en over het hek springen om de tuin leeg te eten… Resultaat een hoger hek geplaatst om Keetje binnen de poort te houden! Neemt niet weg dat ze gewoon verder keet, want geen hok of deurtje is veilig, wordt of open gemaakt of gesloopt! En hoe ze het doet, doet ze het, maar ze komt in alle hoeken en gaten van een hok! Maar met haar lieve koppie en haar pootjes geven, een geitje met charmes!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close