Eenden

De Peppers, onafscheidelijk trio! Luitenant Pepper, de grootste witte loopeend, ooit gevonden alleen in een sloot, nadat zijn baasjes waren verhuisd… door oplettende buurtbewoners gemeld toen hij eenzaam en ernstig aan het vermageren was. Eenmaal op Swiffers Hoeve werd hij dikke vriendjes met Waggel en Jodocus en bloeide helemaal op! Enkele maanden later werd er nog een loopeend gebracht: Sergeant Pepper. Eerst werd nog gedacht dat dit een vrouwtje was want Luitenant Pepper begon spontaan te kwaken, waar hij nooit meer is mee opgehouden en gedroeg zich als een verliefde loopeend! Echter Sergeant Pepper bleek ook een mannetje, dus kwam de mooi gekleurde loopeend Mrs. Pepper in beeld om de heren blij te maken! Ze doen nu alles gezamenlijk en ze kwaken onderling heel veel af!

Schoffie en zijn Meissie …wat begon met een gevonden ei op een camping, die bij ons in de broedmachine ging, eindigt als een eigenwijze tamme eend Schoffie, die inmiddels tot over zijn oren verliefd is op zijn meissie… Schoffie mag de natuur in, maar heeft de sloot bij ons verkoren en komt een paar keer per dag aan de keukendeur om te melden dat hij er is en om wat te bietsen…. Meissie is inmiddels zo vertrouwd dat ze gewoon meewaggelt en als het even kan in de keuken achter je staat!

Goofy kwam binnen als een eendenkuiken, zo piepklein, dat het de vraag was of hij het ging redden. Maar het was een volhoudertje en al gauw had hij de grootste snavel in het roedel waarmee hij opgroeide. Samen met Waggel, Schoffie en Jodocus dagelijks in de tuin in de zwembadjes, was hij de uitvinder en probeerde hij het baasje uit te hangen. Toen Goofy groot genoeg was, mocht hij de natuur in, maar ook hij blijft hangen in de sloot. Niet zo vertrouwd als Schoffie, maar wel dagelijks in de tuin om wat lekkers te scoren. Inmiddels voorzien van een boel eendenvienden en vriendinnetjes en 2 meerkoeten laat hij zich duidelijk horen wanner hij er weer is!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close