Baasje gezocht

Tijger heeft een fantastisch nieuw thuis bij een lief echtpaar in Delft! 

Wie heeft er een thuis voor Tijgertje?

Ik ben Tijger, een gecastreerde kater van een jaar of 10. Ik heb een verdrietige tijd achter de rug. Mijn vrouwtje die mij verzorgde en liefhad, is overleden… Gelukkig word ik heel fijn opgevangen op Swiffers Hoeve, maar het is best druk hier! Eigenlijk ben ik heel makkelijk, want alhoewel ik nooit een ander dier had gezien, loop ik zo langs de honden en andere katten!

Maar ja… de knuffels moet ik hier delen en het liefst wil ik de hele dag geknuffeld worden! Dus ik zoek een fijn thuis, mag wat rustiger, hoeft niet perse met een buiten, want dat heb ik nooit gehad. Maar wel met veel liefde, het liefst met veel eten en erg veel knuffels dus!

 

 

 

Poespoes heeft haar gouden mandje bij Els gevonden!

POESPOES is een hele lieve poezedame met een tikje arrogantie, maar dat maakt haar juist zo leuk!

Poespoes komt bij een dame vandaan die naar een woonvorm moest verhuizen en waar poezen niet worden toegestaan. Buiten dit feit om is Poespoes een kat die gewend is veel buiten te zijn. Al laat ze dat bij ons niet merken, want de honden en drukte zijn best spannend!

Poespoes wil heel graag aangehaald worden en geeft dan heel veel  kopjes terug, maar bepaalt wel zelf of ze op schoot komt liggen!

Poespoes is erg op zichzelf, kan wel bij andere katten, zolang ze haar met rust laten, kan bij rustige honden en bij oudere kinderen. Ze kan prima alleen zijn en een tuin is een prè. Poespoes is een 10+ poes en wellicht in het verleden gesteriliseerd, aangezien ze de laatste jaren bij haar vrouwtje nooit een nestje heeft gehad. Poespoes is gezond, heeft geen aangepast aangepast voer nodig, is ontvlooid, ontwormd en gechipt.

Wie geeft deze lieverd, die weinig nodig heeft, maar wel knuffels aanbiedt, een gouden mandje om haar laatste levensjaren te slijten?

      

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close