Baasje gezocht

Mec gaat eindelijk naar een for ever home; hij heeft een fantastisch thuis gevonden bij Kimberly en Jordy!

Prettig kennis te maken, ik ben Mec. Mec met een “e” ja, en niet Mac, al zou je dat gezien mijn postuur wel denken. Ik ben een 10 jarige jeweetwel kater en mijn hobby’s zijn luieren en eten.

Mijn leven is niet over rozen gegaan: in het asiel ooit beland, bij een heel lief iemand geplaatst, maar door persoonlijke omstandigheden herplaatst bij mensen, die vonden dat het daar niet met me ging. En zo ben ik dus beland bij Swiffers Hoeve. Prima plek hoor, eten, drinken, vensterbank en slapen. Alhoewel eten…. Ik krijg wel wat minder, want ze vinden het nodig om mij op dieet te zetten… Geen idee waarom! Maar goed, gezien de drukte en nieuwkomers hier, zoek ik dus een nieuw thuis, wel graag nu een blijvend huis! Als ik wat gewend ben, ben ik echt heel relaxed, kan bij andere katten en honden kan ik ook prima aan! Maar liever wel een wat rustigere omgeving: door mijn blinde oog, kan ik namelijk nog weleens een beetje schrikken. Alhoewel, als ik me thuis voel, dat ook wel meevalt…

Ik ben wel wat te dik, zeggen ze, maar ik zie het probleem niet zo! Zodra ik eten kan scoren, ben ik namelijk ineens heel actief! Ik heb ook altijd mijn entingen en zo gehad, heb gewoon wat extra vet om me beter warm te houden, dus wat nou ongezond?

Ben jij degene die mij een huisje voor altijd kunt bieden? Kom dan kennis maken met me! Zeker weten als je me ziet, dat je me wil hebben!

 

Tijger heeft een fantastisch nieuw thuis bij een lief echtpaar in Delft! 

Wie heeft er een thuis voor Tijgertje?

Ik ben Tijger, een gecastreerde kater van een jaar of 10. Ik heb een verdrietige tijd achter de rug. Mijn vrouwtje die mij verzorgde en liefhad, is overleden… Gelukkig word ik heel fijn opgevangen op Swiffers Hoeve, maar het is best druk hier! Eigenlijk ben ik heel makkelijk, want alhoewel ik nooit een ander dier had gezien, loop ik zo langs de honden en andere katten!

Maar ja… de knuffels moet ik hier delen en het liefst wil ik de hele dag geknuffeld worden! Dus ik zoek een fijn thuis, mag wat rustiger, hoeft niet perse met een buiten, want dat heb ik nooit gehad. Maar wel met veel liefde, het liefst met veel eten en erg veel knuffels dus!

 

 

 

Poespoes heeft haar gouden mandje bij Els gevonden!

POESPOES is een hele lieve poezedame met een tikje arrogantie, maar dat maakt haar juist zo leuk!

Poespoes komt bij een dame vandaan die naar een woonvorm moest verhuizen en waar poezen niet worden toegestaan. Buiten dit feit om is Poespoes een kat die gewend is veel buiten te zijn. Al laat ze dat bij ons niet merken, want de honden en drukte zijn best spannend!

Poespoes wil heel graag aangehaald worden en geeft dan heel veel  kopjes terug, maar bepaalt wel zelf of ze op schoot komt liggen!

Poespoes is erg op zichzelf, kan wel bij andere katten, zolang ze haar met rust laten, kan bij rustige honden en bij oudere kinderen. Ze kan prima alleen zijn en een tuin is een prè. Poespoes is een 10+ poes en wellicht in het verleden gesteriliseerd, aangezien ze de laatste jaren bij haar vrouwtje nooit een nestje heeft gehad. Poespoes is gezond, heeft geen aangepast aangepast voer nodig, is ontvlooid, ontwormd en gechipt.

Wie geeft deze lieverd, die weinig nodig heeft, maar wel knuffels aanbiedt, een gouden mandje om haar laatste levensjaren te slijten?

      

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close